Instructie

Bij Dressuur- en trainingsstal Maya de Hoog kunt u optimale begeleiding krijgen van B- tot en met Z2 dressuur niveau. Ook het maken van een sprongetje behoort tot de mogelijkheden. Springmateriaal is aanwezig. Paarden worden bij ons zadelmak gemaakt of gecorrigeerd, door middel van freestylen en het werken aan de enkele en dubbele lijnen.

Gebleken is dat deze werkwijze en opbouw, een zeer vriendelijke en duurzame methode is voor het beleren van het paard. Het corrigeren van verreden en/of gestreste paarden doen we op dezelfde wijze.

Pakket van tien lessen van 1 uur

Wij kunnen u een pakket aanbieden van tien lessen van één uur, één keer per week. We werken met verschillende paarden vanaf de grond: het freestylen, werken met de enkele en dubbele lijnen, rijden met en zonder zadel en het maken van buitenritten. Bent u het vertrouwen in het paardrijden en/of uzelf kwijt geraakt? Wilt u kennis maken met het paardrijden en alles wat daarom heen zit? Dan is dit een uitgelezen optie. U leert, hoe veilig om te gaan met het paard, het poetsen, het zadelen, gedrag van het paard kunnen lezen en uw handelen daarop af te kunnen stemmen.

Dit gaat over verbale en non-verbale communicatie met het paard. Het is een intensieve tien keer, waarin het geleerde in uw dagelijkse praktijk aangeraakt kan worden.
U gaat zich meer bewust worden van uw eigen handelen, uw eigen communicatie, zowel verbaal als non-verbaal en u zult dichter bij uw eigen autonomie kunnen komen en blijven.

De kosten voor dit pakket bedragen €810,-.

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze instructie mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!