Coaching

Equi Essence organiseert inspirerende en enerverende workhops met behulp van paarden voor teams, organisaties en groepen. Op een snelle, krachtige, ervaringsgerichte en doeltreffende manier wordt hierdoor bewustwording ontwikkeld.

Niets is namelijk zo krachtig als buiten de bestaande kaders en comfortzone te treden, eigen leerprocessen te ervaren en er op te reflecteren.

Ook met een persoonlijke hulpvraag kunt u zich aanmelden. Hierbij verzorgen wij, op maat, een 2 uur durende privé coach sessie met behulp van het paard. De kosten hiervoor zijn €175,-.

Onze werkwijze

Wij werken vanaf de grond met andere woorden, de paarden worden tijdens de workshop niet bereden. Door het uitvoeren van diverse grondoefeningen en opdrachten, zowel individueel als in groepsverband, worden diverse inzichten verkregen. Deze leiden tot verdieping en een beter functioneren van het individu of de groep. Tijdens de workshop worden stilte en ontspanning afgewisseld met activiteit en beweging.

Direct na de oefeningen wordt feedback aan de deelnemer gegeven. Aan het einde van de workshop vindt een uitgebreide evaluatie plaats. Onze werkwijze maakt het voor een ieder mogelijk om op een ervaringsgerichte wijze waardevolle nieuwe inzichten en inspiratie op te doen voor dagelijks leven en werk. Ervaring met paarden is voor het volgen van de workshops niet nodig. Een open houding en de bereidheid tot zelfreflectie is echter zeer gewenst.

Wat zijn de mogelijkheden?

Z

Teamcoaching en teambuilding

Z

Leiderschap ontwikkelen

Z

Communicatie verbeteren zowel verbaal en non-verbaal

Z

Specifieke thema’s behandelen;

Authenticiteit, zingeving, verbinding, openheid, kracht, (zelf)vertrouwen en samenwerking

Z

Privé coaching

De workshops bestaan uit één of twee dagdelen en worden naar aanleiding van een intake met de organisatie op maat gemaakt. Ze zijn bestemd voor groepen van 4 tot 16 deelnemers en worden regelmatig als onderdeel van langere training- en ontwikkeltrajecten ingezet. In het geval van privé coaching leveren wij een maatwerk coach sessie van 2 uur met behulp van het paard.

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze coach mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!