Accommodatie

De prachtige locatie van Dressuur- en trainingsstal Maya de Hoog is gelegen tegen het Staelduinse Bos te ’s-Gravenzande.

De rust van deze plek en het natuurlijke en landelijke karakter, zorgen er voor dat er gedurende de dag ongedwongen gewerkt kan worden. Afhankelijk van de weersomstandigheden, kan men gebruik maken van de buiten of binnen faciliteiten.

“Een natuurlijk
en landelijk karakter”

Stallen

Ons complex heeft 20 stallen van 3 bij 3 meter en 2 stallen van 4,5 bij 3 meter. De meesten hiervan zijn buitenstallen en zijn voorzien van een overkapping waardoor de paarden vrij staan van regen en wind.

De stallen zijn goed geïsoleerd, waardoor de temperatuur zowel in de zomer als in de winter stabiel blijft. Tevens zijn de stallen zo geplaatst dat het daglicht goed in de stallen kan doordringen.

De stallen worden dagelijks uitgemest en voorzien van voldoende stro. Er is beschikking over 2 spuitplaatsen, voorzien van warm en koud leidingwater.

Rijbanen

Er kan getraind worden in de 20 bij 60 meter  buiten rijbaan en in de binnen rijbaan. Beide rijbanen zijn goed verlicht en hebben een perfecte bodem.

Overige faciliteiten

Wij beschikken over een veilige, overdekte ruime longeerpiste en twee aparte paddocks. Beiden zijn voorzien van een goede bodem en verlichting.

In de zomermaanden kan uw paard gebruik maken van weidegang.
Onze weide is opgedeeld in een aantal compartimenten, om veiligheid te kunnen bieden aan verschillende groepen paarden. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw paard gedurende het gehele jaar los te laten zetten. Er is dag en nacht toezicht en camerabewaking op het complex.

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze accommodatie?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!