Home is where the heart is.


De dressuur- en recreatieruiter

Begeleiding

Bij stal Maya de Hoog kunt u optimale begeleiding krijgen van B- tot en met Z2-dressuur-niveau. Ook het maken van een sprongetje, behoort tot de mogelijkheden. Springmateriaal is aanwezig.

Paarden worden bij ons zadelmak gemaakt of gecorrigeerd, door middel van "freestyle" en het werken aan de "dubbele longe".

Freestyle & Dubbele longe

Paarden worden bij ons zadelmak gemaakt door middel van "freestyle" en werken aan de "dubbele longe". Het is gebleken dat dit een zeer vriendelijke en duurzame manier van beleren van het paard is. Het corrigeren van verreden en/of gestreste paarden doen wij op dezelfde manier.

Wij kunnen u een pakket aanbieden van 10 lessen in het werken met de paarden vanaf de grond. Hierin wordt gewerkt met mijn eigen paarden. Het freestylen, het werken met de enkele en dubbele longe worden hierbij aangesproken. Tevens komt er een stuk paardenpsychologie aan bod.

Met deze tien lessen krijgt u een behoorlijk inzicht in omgang en het werken vanaf de grond met paarden.

Reacties op Instructie

Janneke schreef...

Uit nieuwsgierigheid had ik me ingeschreven voor een workshop. De interesse voor paarden heb ik altijd wel gehad, maar bleef beperkt tot één keer in de week rijden bij een manege. Omdat ik steeds vaker hoorde en las over “paardenfluisteren”, “spiegelen met paarden”, “coachen met paarden” etc. was ik daar wel nieuwsgierig naar geworden....

Lees meer

Debbie schreef...

Op zoek naar flexibel in te plannen paardrijles. Waar ga je dat vinden? Als hotelmanager werk ik onregelmatig en kan dus nooit op vaste lestijden een les nemen. Daarom ben ik op internet op zoek gegaan naar privé paardrijles, in de hoop dat ik iemand kon vinden die dat flexibel in zou kunnen plannen. Al vrij snel kwam ik op de site van Maya...

Lees meer