Home is where the heart is.

Accommodatie en stallingsprijzen

Stallen

Ons complex heeft 22 boxen van 3 bij 3 meter. De meeste hiervan zijn buitenboxen en voorzien van een overkapping waardoor de paarden vrij staan van regen en wind. De boxen zijn goed geïsoleerd zodat de temperatuur zowel zomers als 's winters stabiel is. De stallen zijn zo geplaatst dat het zonlicht goed in de boxen kan doordringen.

Er zijn twee spuitplaatsen voorzien van warm en koud leidingwater. De stallen worden dagelijks uitgemest en voorzien van voldoende stro. Uw trailer kan veilig gestald worden op het terrein.

Rijbanen

Er kan getraind worden in de 20 bij 60 meter buitenrijbaan en de binnen rijbaan. Beiden zijn goed verlicht.

Overige faciliteiten

Wij beschikken over een veilige overdekte longeerpiste en twee aparte paddocks Allen goed verlicht.

In de zomermaanden kan uw paard gebruik maken van de wei, welke is opgedeeld in een aantal vakken om veiligheid te bieden aan de groepen paarden. Wij bieden de mogelijkheid om uw paard het hele jaar door los te laten zetten.

Er is dag en nacht toezicht en camerabewaking op het complex.

Stallingsprijzen

De stalprijs is per 1 januari 2016 € 410,00 per maand. Dit is inclusief gebruik accommodatie, 4 keer per dag kuil/hooi, 4 x per dag krachtvoer, uitmesten en stro en exclusief de kosten voor eventuele trainingen en lessen.

De kosten voor het los zetten bedragen € 50,00 per maand (paddock in de winter en weidegang in de zomer). De kosten voor het stallen van een trailer bedragen € 15,00 per maand.

Ook het vervoer van uw paard kan geregeld worden. De standaardkosten zijn € 50,00 exclusief 75 cent per gereden kilometer.