Home is where the heart is.


Paarden Hotel   Maya de Hoog

Zorg op maat voor je Paard

Paardenhotel Maya de Hoog is gespecialiseerd in kortdurende stalling. Bij ons is het mogelijk om de zorg voor uw lieve viervoeter volledig uit handen te geven.

Gaat u bijvoorbeeld op vakantie, of heeft uw paard een blessure danwel aandoening, waarbij op geregelde tijdstippen van de dag medicijnen gegeven moeten worden of beweging nodig is, dan kan dat door ons met de groots mogelijke zorg worden begeleid. Bent u fysiek zelf niet in de gelegenheid om uw paard te rijden, kunt u ook bij ons terecht.

Over het wel en wee van uw paard houden wij u uiteraard regelmatig op de hoogte.

Wat kunt u bij ons verwachten

Er is rust, ruimte, regelmaat en permanente toezicht en bewaking. Uw paard wordt volledig verzorgd en krijgt iedere dag voldoende beweging.
Door de persoonlijke benadering is er zorg op maat. Vooraf worden individuele afspraken gemaakt over voeding, verzorging en speciale wensen. Zo nodig kan het paard gehaald en weer terug gebracht worden.

Tevens kunt u een kijkje nemen in onze fotogalerij om zo een indruk te krijgen van het bedrijf, de sfeer, de ligging en de faciliteiten.

Graag verwelkomen wij u op onze accommodatie.

Tarieven

Basisbedrag per paard per nacht: € 20,00
Basistarief per week € 130,00
Basistarief per maand € 500,00
Deze bedragen zijn inclusief B.T.W. en exclusief kosten voor aanvullende wensen.

Referenties

Een greep uit de referenties over ons paardenhotel.

'Ik kan Paarden Hotel Maya de Hoog alleen maar van harte aanbevelen’
Frannie

'Het was ook erg fijn dat ik regelmatig mocht bellen, waardoor ik zelf ook fijn op vakantie kon. Toen ik Spirit ophaalde zag hij er tevreden en super uit! Hier ga ik zeker vaker gebruik van maken.’
Johanna

'Ik vond het erg moeilijk om mijn zorg voor mijn trouwe viervoeter uit handen te geven, maar kan niet anders zeggen dat hij super terug kwam en het hem aan niets ontbroken heeft. Ook vond ik het sms contact over hoe het met hem ging erg fijn.'
Antonia

'Als ik met vakantie ga, heeft mijn pony ook vakantie. Ze hoeft dan even lekker niets te doen en ze mag heerlijk op de wei met vriendjes en vriendinnetje ravotten. Ik heb gezien, dat de weiden goed zijn afgezet, zodat ik haar ook met een veilig gevoel kon achterlaten.
Tessa