Home is where the heart is.


De ervaring van René...

In een rustige, veilige en harmonieuze omgeving waar een prettige sfeer hangt heb ik geweldige ervaringen opgedaan. Voor het eerst heb ik ervaren dat ‘met-paarden-omgaan’ je persoonlijkheid gespiegeld wordt…

…Als jij niet goed in je vel zit merkt een paard dat gelijk en zal daar op reageren. Daarentegen als jij goed in balans bent merkt een paard dat ook. Daar hoort ook het uitmesten van de stallen bij wat een ‘je-denkt-lekker-nergens-aan’ basale bezigheid is. Verder heb ik een heerlijke massage ondergaan, twee keer een paardrijles en een uurtje qi gong gehad. Buiten het schema heb ik genoeg vrije tijd gehad om bv. te vertoeven in het direct gelegen bos of te verblijven in een prettig ingerichte kamer. Ook de kookkunsten en de gastvrijheid van Maya heb ik als genoeglijk ervaren.

Onvergetelijk was ook de paardenspiegelsessie die mij weer nieuwe inzichten heeft gegeven. Ook de twee kampvuuravonden met een lekker drankje en een goed gesprek zullen mij bijblijven!

Er is een tijd vóór de bootcamp en een tijd ná. Als je dit ooit meemaakt zal je pas kunnen begrijpen wat ik hiermee bedoel.

Thanks Maya,

René

Terug...